Bu Blogda Ara

13 Ocak 2015 Salı

KARTOPU TATLISI






KARTOPU TATLISI

Sizler için harika ve çook pratik bir tarif 

1 paket krem şanti
1 paket vanilya
1 çay bardağı süt
2-2,5 su bardağı kadar hindistan cevizi

yapılışı:krem şanti ve vanilyayı sütle çırpalım hindis.cevizi ekleyerek elimizle yoğuralım ve yarım saat kadar buzdolabında bekletelim ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elimizle acarak içine fındık fıstık ceviz isteğe bağlı malzememizi yerleştirelim ve yuvarlarak hin.cevizine bulayalım dilerseniz eritilmiş çikolataya da bulayablrsnz dolapta dinlendirip afiyetle yiyelim

2 yorum:

  1. Damla'cım Hayırlı olsun bloğun canım Güzel paylaşımlarda buluşabilmek dileğiyle Sevgiler :)

    YanıtlaSil