Bu Blogda Ara
13 Ocak 2015 Salı
KARTOPU TATLISI
KARTOPU TATLISI
Sizler için harika ve çook pratik bir tarif
1 paket krem şanti
1 paket vanilya
1 çay bardağı süt
2-2,5 su bardağı kadar hindistan cevizi
yapılışı:krem şanti ve vanilyayı sütle çırpalım hindis.cevizi ekleyerek elimizle yoğuralım ve yarım saat kadar buzdolabında bekletelim ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elimizle acarak içine fındık fıstık ceviz isteğe bağlı malzememizi yerleştirelim ve yuvarlarak hin.cevizine bulayalım dilerseniz eritilmiş çikolataya da bulayablrsnz dolapta dinlendirip afiyetle yiyelim
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Damla'cım Hayırlı olsun bloğun canım Güzel paylaşımlarda buluşabilmek dileğiyle Sevgiler :)
YanıtlaSilSemacm çok sağol canm
YanıtlaSil