VİŞNELİ PRENSES TACI TATLISI
1 kilo süt,
10 kaşık irmik,
12 kaşık şeker,
Ara kısmı için :1 paket eti burçak bisküvi
Vişne peltesi için :
4 bardak vişne suyu ,
4 yemek kaşığı nişasta,
1 kahse vişne tanesi,
İlk önce vişne peltesini pişirelim bütün malzemelri ilave ederek pişirelim pasta kalıbına döküp buz dolapta soğuyana kadar bekletelim diğer tarafta sütlü irmik muhallebiyi hazırlayalım süte nişastayı şekeri irmiği katarak pişirelim 1 paket burçak bisküviye rondodan geiçirip soğuyan vişne peltesinin üzerine eşit şekilde yayalım muhallebiyide bisküvilerin üzerine döküp soğuduktan sonra buz dolabına 3.4 saat bekleyip servis yapalım Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder