Bu Blogda Ara

15 Aralık 2014 Pazartesi

VİŞNELİ PRENSES TACI TATLISI



Üyelerimizden ULVİYE DOĞAR ÇAVUŞOĞLU na bu güzel tarifi için teşekkür ederiz.

VİŞNELİ PRENSES TACI TATLISI

1 kilo süt, 
10 kaşık irmik,
12 kaşık şeker,
Ara kısmı için :1 paket eti burçak bisküvi
Vişne peltesi için :
4 bardak vişne suyu ,
4 yemek kaşığı nişasta,
1 kahse vişne tanesi,

İlk önce vişne peltesini pişirelim bütün malzemelri ilave ederek pişirelim pasta kalıbına döküp buz dolapta soğuyana kadar bekletelim diğer tarafta sütlü irmik muhallebiyi hazırlayalım süte nişastayı şekeri irmiği katarak pişirelim 1 paket burçak bisküviye rondodan geiçirip soğuyan vişne peltesinin üzerine eşit şekilde yayalım muhallebiyide bisküvilerin üzerine döküp soğuduktan sonra buz dolabına 3.4 saat bekleyip servis yapalım Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder