CEVİZ KURABİYE
Dışı cornet dondurma tadında içi enfes çikolata şöleni
1 pk margarin
1,5 su bardağı şeker
5-6 kaşık yoğurt
1 vanilya
1 kabartma tozu
un.
İÇ HARCI İÇİN :
PUDING VEYA İSTEĞE BAĞLI KAKAO YAPIMI
yapılışı :
MARGARİNİ TOZ ŞEKER İLE KARIŞTIRIYORUZ YOĞURUYORUZ.YOĞURT VANİLYA KABARTMA TOZU İLE DE KARIŞIMI SAĞLIYORUZ UNUMUZU DOKUYORUZ KULAK MEMESI KIVAMINDA YOĞURUYORZ.BULGARISTANDAN SEVDİĞİM BIR AMBALNIM GETIRDIĞI KALIBI AYGAZ OCAKTA 5-10 ISITIYORUZ YAPTIĞIMIZ HAMURDAN FINDIK BUYUKLUĞUNDEN BIRAZ DAHA KÜÇÜK ŞEKILDE KALIBIMIZA YERLEŞTİRİYORUZ AYGAZDA SUREKLI TERS DUZ YAPIYORUZ.PİŞTIKTEN SONRA ÇIKARTIYORUZ .TOPLAM 90 ADETE YAKIN ÇIKIO HAMUR İŞİMİZİ BITIRDIKTEN SONRA PUDINGIMIZI YAPIYORUZ VE YAPTIĞIMIZ KORNET TADINDA KURABIYEMIZIN İÇİNE PUDING SURUYORUZ HER IKI TARFINA KAPATIYORUZ..BEN BUNU KINALI ADA ORGANIZASYONUMUZ VARDI SEVDİĞİM ARKADAŞLARIMIZA YAPTIM.ADAYA GIDECEĞİM İÇİN PASTANEDEN TATLI KUTUSUNA KOYDUM HERKES BAYILDI .DENENMESI GEREKEN BIR TAT AFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder