5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
3 çorba kaşığı nişasta
3 çorba kaşığı un
1pkt vanilya
5çorba kaşığı hindistan cevizi
1 paket krem şanti
2pkt kakaolu bisküvi(ben eti kakaolu bisküvi kullandım)
üstü için:yarım pkt çikolata sos
yapılışı:Krema için hindistan cevizi ve krem şanti hariç hepsini bir tencereye kooyup muhallebi kıvamına gelene kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin. Piştikten sonra soğuyunca içine krem şantiyi döküp mikserle iyice çırpın.Baton kek kalıbını streç film ile kaplayıp bir sıra bisküvi dizin ve kremayı dökün bisküvi bitene kadar sırayla bu işlemi tekrarlayın ve kalan kremayla pastayı kaplayın ve dolapta 2-3 saat bekletin ılıyan çikolata sosunu döküp tekrar 1 saat daha dolapta bekletip servis yapın afiyet olsun
Cok guzel gorunuyor. Ellerinize saglik
YanıtlaSilçok teşekkürler Kerime hanım
Sil